Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2002 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 14 έως 27 βαθμούς στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 16 έως 30 βαθμούς και στα νησιά από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη, σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στο Ιόνιο, την ηπειρωτική Ελλάδα και το Βόρειο Αιγαίο θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Το πρωϊ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικά ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι γενικά ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πρόσκαιρη βροχή και πιθανώς καταιγίδα κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή