Πίστη Βαλβέρδε στις ικανότητες του Γέστε

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011 16:23

«Ο Γέστε είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και θα μας βοηθήσει αρκετά. Τον ξέρω καλά από την Αθλέτικ Μπιλμπάο», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων».

A- A A+

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, τον Φραν Γέστε, μίλησε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός τεχνικός από το Ζέεφελντ που βρίσκεται για το βασικό στάδιο προετοιμασίας των Πειραιωτών εξήρε τις ικανότητες του συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή.

«Ο Γέστε είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και θα μας βοηθήσει αρκετά. Τον ξέρω καλά από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, είναι ένας παίκτης με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και θα βοηθήσει πολύ και στον τομέα των στημένων φάσεων, εκεί όπου χρειαζόμαστε βελτίωση», σημείωσε αρχικά για να προσθέσει:

«Μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία και αριστερά και στη θέση του Ιμπαγάσα, εκεί όπου αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα πέρυσι, σε παιχνίδια όπου απουσίαζε ο Αριέλ»,

Αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που θα φύγουν από το ρόστερ της ομάδας, σχολίασε: «Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω συνηθίσει να δουλεύω με τόσους πολλούς παίκτες. Θέλω 22-23 ποδοσφαιριστές, αλλά προς το παρών δεν ξέρω ποιοι θα αποχωρήσουν. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιοι θα ακολουθήσουν στην Ολλανδία».

Τέλος, για τη δουλειά που γίνεται στο Ζέεφελντ δήλωσε: «Καταρχάς, ο Φέισα δεν έχει κάτι σοβαρό και θα επιστρέψει σε λίγες μέρες, αλλά ούτως ή άλλως έχουμε και τον Σουμπίνιο με τον οποίο δουλεύουμε σε αυτή τη θέση. Επίσης, υπάρχει και ο Μοντέστο που την περασμένη σεζόν έπαιξε ως αμυντικό χαφ, οπότε δεν έχουμε πρόβλημα στη θέση αυτή».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις