Νέα δημοσιεύματα για Τοροσίδη και Στόουκ

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2011 15:52
UPD:02/08/2011 14:30
A- A A+

Το ενδιαφέρον της Στόουκ Σίτι για τον Βασίλη Τοροσίδη φαίνεται ότι δεν έχει εκλείψει, καθώς νέα βρετανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πρόταση οκτώ εκατομμυρίων ευρώ που ετοιμάζεται να κάνει ο αγγλικός σύλλογος για τον Έλληνα διεθνή μπακ.

Όπως τονίζει η ιστοσελίδα adifferentleague.co.uk, ο άσος του Ολυμπιακού συνεχίζει και βρίσκεται στα υπόψιν του προπονητή της Στόουκ, Τόνι Πούλις, ο οποίος σχεδιάζει ριζικές αλλαγές στην ομάδα. Μία από αυτές είναι η ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνάς του, με τον Τοροσίδη να αποτελεί βασική επιλογή στη σχετική λίστα.

Οι «πότερς» υπολογίζουν ότι με ένα ποσό που θα φτάνει τα επτά εκατ. λίρες (δηλαδή οκτώ περίπου εκατ. ευρώ) οι «ερυθρόλευκοι» θα πουν το «ναι» και γι' αυτό ετοιμάζονται να κάνουν την κίνησή τους.

Από πλευράς Ολυμπιακού τονίζεται ότι δεν θέλουν να σταθούν εμπόδιο στην καριέρα του 27χρονου άσου, αρκεί βέβαια η πρόταση που θα τους γίνει να ικανοποιεί τις απατήσεις τους. Οπότε, αν όσα γράφονται, ισχύουν, τότε ο Τοροσίδης κάλλιστα σε λίγο καιρό μπορεί να έχει κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις