Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2002 07:01
A- A A+

Αστατο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), κατά περιόδους νεφελώδη, με τοπικές καταιγίδες κυρίως το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Το πρωϊ, κατά τόπους, θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 14 έως 27 βαθμούς, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 16 έως 30 βαθμούς και στα νησιά από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή, σε όλη τη χώρα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα βόρεια βορειοαναοτλικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπεται 'αστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με παροδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή