Κίνδυνος και για Σπανούλη να χάσει το Ευρωμπάσκετ

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011 16:05
UPD:02/08/2011 12:39
A- A A+

Την προετοιμασία της Εθνικής μπάσκετ στο Καρπενήσι για το Ευρωμπάσκετ εγκατέλειψε ο Βασίλης Σπανούλης, προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα και να υποβληθεί σε εξετάσει για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Ο Έλληνας διεθνείς γκαρντ νιώθει έντονους πόνους στους προσαγωγούς, που τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει σχεδόν αφόρητοι. Το πρόβλημα του πρωτοπαρουσιάστηκε τον περασμένο Μάρτιο. Παρόλα αυτά, είχε καταφέρει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, κάνοντας διάφορες παυσίπονες ενέσεις. Οι πόνοι έτσι είχαν υποχωρήσει και οι εξετάσεις πριν την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής ήταν καθησυχαστικές. Τώρα, όμως, το πρόβλημα φαίνεται να επανέρχεται δριμύτερο και γι' αυτό ο Σπανούλης αναμένεται να υποβληθεί σε νέα ιατρικά τεστ, προκειμένου να φανεί αν μπορεί να πάει συντηρητικά ή θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο. Στην πρώτη περίπτωση θα προλάβει τον Ευρωμπάσξετ, στη δεύτερη όμως θα τεθεί αναμφίβολα εκτός αποστολής.

Έτσι, το όνομα του Σπανούλη είναι το τελευταίο που προστίθεται στη λίστα των τραυματιών και των απόντων για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ήδη ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έχει ξεκαθαρίσει πως δεν μπορεί να αγωνιστεί, λόγω οικογενειακού προβλήματος και έχει βγει νοκ-άουτ ο Στράτος Περπέρογλου με θρόμβωση πίσω από το γόνατο, την ώρα που και ο Νικ Καλάθης είναι αμφίβολος εξαιτίας ενός κατάγματος σε δάχτυλο του ποδιού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις