Χάνει το Ευρωμπάσκετ ο Σπανούλης

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011 20:53
UPD:21:02
A- A A+

Οι φόβοι των ανθρώπων της Εθνικής για το πρόβλημα του Βασίλη Σπανούλη στους προσαγωγούς επιβεβαιώθηκαν, καθώς μετά τις νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, αποφασίστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Κατά συνέπεια, λοιπόν, μένει εκτός Ευρωμπάσκετ, αφού δεν προλαβαίνει σε καμία περίπτωση να είναι έτοιμος μέχρι τον Σεπτέμβριο, που ξεκινάνε τα παιχνίδια στη Λιθουανία.

Όλα ξεκίνησαν τις τελευταίες ημέρες, όταν ο Έλληνας διεθνείς γκαρντ άρχισε να νιώθει έντονους πόνους στους προσαγωγούς. Το πρόβλημα του είχε πρωτοπαρουσιαστεί τον περασμένο Μάρτιο. Παρόλα αυτά, είχε καταφέρει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, κάνοντας παυσίπονες ενέσεις. Οι πόνοι είχαν υποχωρήσει και οι εξετάσεις πριν την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής ήταν καθησυχαστικές. Τώρα, όμως, το πρόβλημα επανήλθε δριμύτερο.

Έτσι, το όνομα του Σπανούλη είναι το τελευταίο που προστίθεται στη λίστα των τραυματιών και των απόντων για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ήδη ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έχει ξεκαθαρίσει πως δεν μπορεί να αγωνιστεί, λόγω οικογενειακού προβλήματος και έχει βγει νοκ-άουτ ο Στράτος Περπέρογλου με θρόμβωση πίσω από το γόνατο, την ώρα που και ο Νικ Καλάθης είναι αμφίβολος εξαιτίας ενός κατάγματος σε δάχτυλο του ποδιού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις