Την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ενημερώνει αύριο ο Γ. Παπανδρέου

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011 12:33
UPD:14:38

Στις 9.30 π.μ. συνεδριάζει αύριο η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να ενημερωθεί από τον Πρωθυπουργό για τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης.

A- A A+

Στις 9.30 π.μ. συνεδριάζει αύριο η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να ενημερωθεί από τον Πρωθυπουργό για τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης.

Θα ακολουθήσουν οι κατ' ιδίαν συναντήσεις του κ. Παπανδρέου με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ενώ την Πέμπτη ή την Παρασκευή αναμένεται η ενημέρωση της Ολομέλειας της Βουλής, σε «μίνι» προ ημερησίας διάταξης συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

«Ανεξάρτητα από την πρόθεση του πρωθυπουργού για συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς, είναι αναγκαίο και απαραίτητο να γίνει ενημέρωση και συζήτηση στη βουλή για τη Συμφωνία της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ που υποθηκεύει το μέλλον του λαού και της νεολαίας για 40 χρόνια με βάρβαρα μέτρα διαρκείας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε σήμερα σχετική επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2024477 .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή