ΔΗΜΑΡ: Απαιτείται ισχυρό δίχτυ κοινωνικής προστασίας

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011 13:47

«Η ανάσα που πήρε η χώρα μας από τις αποφάσεις της πρόσφατης συνόδου κορυφής των Βρυξελλών απαιτεί άμεση αλλαγή πολιτικής στο εσωτερικό επίπεδο της χώρας», αναφέρει η Δημοκρατική Αριστερά σε ανακοίνωσή της, με αφορμή την ομιλία του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

A- A A+

«Η ανάσα που πήρε η χώρα μας από τις αποφάσεις της πρόσφατης συνόδου κορυφής των Βρυξελλών απαιτεί άμεση αλλαγή πολιτικής στο εσωτερικό επίπεδο της χώρας», αναφέρει η Δημοκρατική Αριστερά σε ανακοίνωσή της, με αφορμή την ομιλία του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Τονίζει ακόμη ότι πρέπει να υπάρξουν ριζοσπαστικές διαρθρωτικές αλλαγές, ισχυρό δίχτυ κοινωνικής προστασίας των αδυνάμων στρωμάτων, πάταξη της φοροδιαφυγής, της παραοικονομίας και της διαφθοράς, ενώ συμπληρώνει πως πρέπει να προωθηθεί ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα ανάπτυξης.

«Καμιά μικροκομματική λογική που οδηγεί σε πανηγυρισμούς ή σε καταστροφολογία δεν αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και τα βάρη της κοινωνίας», προσθέτει, ενώ υπογραμμίζει πως «η Δημοκρατική Αριστερά θα επιμείνει στην ανάδειξη μίας πολιτικής που θα προωθεί την πολιτική ενότητα της Ευρώπης».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή