Στον Aρη ο Παπαστεριανός

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011 16:49
A- A A+

Ο Μανώλης Παπαστεριανός είναι και επίσημα παίκτης του Aρη. Ο νεαρός μέσος ανακοινώθηκε από τους «κίτρινους» και τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο 24χρονος άσος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Aρη (μίλησε στο επίσημο site του συλλόγου) τόνισε πως είναι χαρούμενος που πλέον θα αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα και ξέρει πως θα έχει πολλή δουλειά μπροστά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς μέσου Μανώλη Παπαστεριανού. Ο ποδοσφαιριστής που υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών με την ομάδα του ΑΡΗ έχει γεννηθεί στις 15/08/1987, έχει ύψος 1.79 και είναι 72 κιλά. Από το 2006 αγωνίζεται με την φανέλα του Ηρακλή έχοντας 106 συμμετοχές και 5 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας. Είναι 2 φορές διεθνής με την εθνική ελπίδων.

«Ξέρω τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα του Aρη»

Ο ποδοσφαιριστής αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων με τον ΑΡΗ σημείωσε μιλώντας στο www.arisfc.gr: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πλέον θα αγωνίζομαι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Ζω στην Θεσσαλονίκη και ξέρω τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα του ΑΡΗ. Ξέρω ότι με περιμένει πολύ δουλειά για να καλύψω και το έδαφος σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου που προπονούνται εδώ και ένα μήνα υπό τις οδηγίες του κ. Τσιώλη. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας ώστε να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα και να μπω σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας».

Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή του ΑΡΗ στο Ζέεφελντ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις