Επέστρεψε από Αυστρία ο Πανιώνιος

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011 17:52
UPD:18:32
A- A A+

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Πανιώνιος από το μεσημέρι της Πέμπτης, έχοντας επιστρέψει από την Αυστρία, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Κατά την άφιξη της ομάδας ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Τάκης Λεμονής έκανε δηλώσεις, χαρακτηρίζοντας ως πολύ θετική την απόφαση της διοίκησης του συλλόγου να κρατήσει στο ρόστερ του Σίτο Ριέρα και Φαμπιάν Εστογιανόφ, αλλά και το γεγονός ότι βρέθηκε μια κάποια διέξοδος στο οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ.

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Τάκης Λεμονής.

«Η προετοιμασία πήγε αρκετά καλά, κάναμε καλή δουλειά, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, αυτό δεν ήταν το πρωτεύον μας θέμα, γιατί είχαμε ένα αρκετά μικρό ρόστερ. Έμαθα χθες με μεγάλη μου έκπληξη και ενθουσιασμό την απόφαση του ΔΣ, το οποίο ενέκρινε πως οι Ριέρα και Εστογιάνoφ είναι έτοιμοι να παραμείνουν στην ομάδα και να μπούνε στις προπονήσεις» ανέφερε αρχικά ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε:

«Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Τσολακάκη για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση του Φαμπιάν Εστογιάνοφ. Χωρίς να έχω κάποια επίσημη πληροφόρηση υπολογίζω σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές που έχουν και αρκετά ακριβά συμβόλαια. Υποθέτω πως δώσαμε λύση στο οικονομικό μας πρόβλημα και όλα θα δουλέψουν σωστά στο μέλλον. Με κάνει χαρούμενο το γεγονός πως τόσο οι υπόλοιποι παίκτες όσο και το τεχνικό επιτελείο μάλλον θα πληρωθούν κανονικά».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις