Αβαντάζ ανόδου για ΟΦΗ

Στα play off της Football League
Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011 22:56
UPD:29/07/2011 14:22

Ν. Αναστόπουλος (προπονητής ΟΦΗ): Είμαστε ένα βήμα πριν το στόχο

A- A A+

Το 1-1 με τον Λεβαδειακό διατηρεί τον ΟΦΗ στο +3 της βαθμολογίας των play off της Football League, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε και δίνει στους Κρητικούς αβαντάζ ανόδου.

Ο τελικός της Νέας Σμύρνης δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς οπαδοί του ΟΦΗ συγκρούστηκαν με οπαδούς του Πανιωνίου νωρίτερα, ενώ μόλις όλα ήταν έτοιμα για την σέντρα, οπαδοί των Κρητικών και του Λεβαδειακού άρχισαν να... κάνουν βόλτες στον αγωνιστικό χώρο. Πάλι καλά δεν έγινε το παραμικρό και η αναμέτρηση ξεκίνησε με λίγα λεπτά καθυστέρηση.

Οι Βοιωτοί μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πίεσαν του αντιπάλους τους στο μισό γήπεδο. Με κινητήριο μοχλό τον Πόποβιτς οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για το γρήγορο γκολ, όμως o ΟΦΗ πήρε πρώτος κεφάλι στο σκορ.

Γ. Παπακώστας (προπονητής Λεβαδειακού): Κάναμε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση

Γ. Παπακώστας (προπονητής Λεβαδειακού): Κάναμε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση.

Στο 23' ο Κάλαϊτζιτς επιχείρησε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Τριποτσέρη και κατέληξε στον ανενόχλητο Ουκάρ, ο οποίος από κοντά. σκότωσε τον Στρατηλάτης για το 1-0.

Η απάντηση του Λεβαδειακού ήρθε περίπου ένα δεκάλεπτο αργότερα. Στο 36' ο Πόποβιτς βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, έκανε την ντρίμπλα στον Μπούρμπο, ο οποίος άπλωσε το πόδι του και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε χωρίς δεύτερη σκέψη την άσπρη βούλα. Ο Ζουρούδης ανέλαβε την εκτέλεση και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού, παρότι και οι δυο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες, με τις οποίες θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη. Έτσι, όμως, ο ΟΦΗ διατηρεί το σημαντικότατο προβάδισμα που του δίνει ο αέρας των τριών βαθμών στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος και πλέον πολύ δύσκολα θα χάσει την πρωτιά και την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Ισόπαλο ήταν και το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού των play off μεταξύ του Διαγόρα και της Δόξα Δράμας. Οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1, σκορ που διαμορφώθηκε από τα τέρματα των Αυγενικού (στο 17' για τους Ροδίτες) και Τσιμπλίδη (στο 51' για τους Δραμινούς).

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις