Πρόσληψη 2.700 εκπαιδευτών για επαγγελματική κατάρτιση

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2002 16:14
A- A A+

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Ρέππας υπέγραψε την απόφαση για την πρόσληψη 2.700 εκπαιδευτών με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για την στελέχωση των σχολών της «Επαγγελματικής Κατάρτισης Α.Ε».

Σύμφωνα με την απόφαση την οποία συνυπογράφουν οι υπουργοί Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης κ.κ Κ. Σκανδαλίδης και Οικονομίας και Οικονομικών Ν. Χριστοδουλάκης, εγκρίνεται η πρόσληψη 2.700 ατόμων εκπαιδευτικού προσωπικού δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και εμπειροτεχνιτών, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου (με ωριαία αντιμισθία), για την στελέχωση της θυγατρικής του ΟΑΕΔ «Επαγγελματική Κατάρτιση Α.Ε» (Προγράμματα Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης –ΙΕΚ και προγράμματα Συνεχιζόμενης και Εναλλασσόμενης Κατάρτισης), κατά το σχολικό έτος 2002-2003.

Η συνολική δαπάνη από την προαναφερόμενη ανάθεση έργου θα ανέλθει στο ποσό των 19.000.000 ευρώ και θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Η κατανομή του προσωπικού κατά ειδικότητα και εκπαιδευτική μονάδα θα γίνει με απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή