Ασημάκη: Ζούμε ένα όνειρο

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011 19:37
UPD:19:48
A- A A+

Με ζωντανό όνειρο παρομοίασε τα πρώτα συναισθήματα των ελληνίδων αθλητριών της Εθνικής υδατοσφαίρισης μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

«Είναι σαν σε όνειρο, σαν να ζούμε ένα όνειρο, προσπαθούμε ακόμα να συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε πετύχει, η Ελλάδα, η εθνική ομάδα στην κορυφή του κόσμου, δεν έχει ξαναγίνει» σχολίασε στον ραδιοσταθμό Sentra FM 103,3 η φουνταριστή της Βουλιαγμένης, που στον τελικό κόντρα στην Κίνα σκόραρε τρεις φορές.

«Στα τελευταία είκοσι δευτερόλεπτα ήταν τέτοια η ένταση που κλαίγαμε. Πριν από το παιχνίδι είπαμε ότι είναι ένας τελικός, ένα παιχνίδι, να μπούμε μέσα να το χαρούμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Κάπου θα το γλεντήσουμε απόψε, τώρα πάμε στο ξενοδοχείο να αποφασίσουμε», πρόσθεσε.

Ανάλογα συναισθήματα χαράς κατέκλυζαν και τη συμπαίκτριά της Ηλέκτρα Ψούνη, η οποία δήλωσε στον Σπορ FM 94,6.

«Όταν πρωτοξεκινήσαμε στη διοργάνωση είπαμε πως πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Πρώτα βάλαμε στόχο την οκτάδα και μετά την τετράδα. Στην αρχή δεν πιστεύαμε πως θα φτάσουμε στην κορυφή όμως μπαίνοντας στον τελικό και με την εμπειρία που έχουμε από τα τελευταία χρόνια, απαλλαγήκαμε από το άγχος και θέλαμε να το διασκεδάσουμε. Κατά βάθος το ξέραμε ότι θα το πάρουμε το χρυσό. Δεν θα συμβιβαζόμασταν με τίποτα λιγότερο. Η χαρά μας είναι μεγάλη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις