Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2002 07:01
A- A A+

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), στο Ιόνιο, την ηπειρωτική Ελλάδα και το Βόρειο Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, αλλά θα υπάρχουν και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί μέχρι μέτριοι και στις υπόλοιπες περιοχές απο νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12 έως 24 βαθμούς, στο Ιόνιο και την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 15 έως 28 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το Νόρειο Αιγαίο θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά αναμένεται σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί και στ αυπόλοιπα νότιοι με την ίδια ένταση που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά νότιοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και παροδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή