Θεσσαλονίκη: Αποσύρουν τις σκηνές τους οι «Αγανακτισμένοι»

Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2011 15:50
A- A A+

Την απόφασή τους να αποσύρουν τις σκηνές από την πλατεία του Λευκού Πύργου ανακοίνωσαν στην ιστοσελίδα τους οι «Αγανακτισμένοι» Θεσσαλονικείς οι οποίοι προγραμματίζουν για τις 25/8 επόμενη λαϊκή συνέλευσή, ενόψει των εγκαινίων της διεθνούς έκθεσης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, «αν δήθεν το πρόβλημα είναι οι σκηνές, τότε τις αποσύρουμε κρατώντας την υποδομή, δηλαδή τη γραμματεία, τις πρώτες βοήθειες και την υλικοτεχνική υποστήριξη».

Διευκρινίζουν ακόμη ότι ο πολιτικός χαρακτήρας του κινήματος «διατηρείται αδιαπραγμάτευτα» και πως δεν θα δοθεί καμία ευκαιρία για «συκοφάντηση του κινήματος».

Οι «Αγανακτισμένοι» της Θεσσαλονίκης, προέβησαν επίσης σε κάλεσμα των πολιτών στη λαϊκή συνέλευση για να «προετοιμάσουν», όπως δηλώνουν, «υποδοχή στον πρωθυπουργό και σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς στην πόλη στη Διεθνή Έκθεση το Σεπτέμβρη».

Λίγο νωρίτερα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, σε δηλώσεις του στην ΕΤ-3, ανέφερε ότι έχουν πραγματοποιηθεί οι επαφές με τις εισαγγελικές αρχές για το χειρισμό του θέματος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή