Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2002 07:01
A- A A+

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στα νησιά του Αιγαίου, τη Θράκη και τα Δωδεκάνησα. Σταδιακά όμως τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα στα βόρεια κατά τόπους θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και στα πελάγη τοπικά ισχυροί και στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι ισχυροί έως πολύ ισχυροί στρεφόμενοι γρήγορα σε ισχυρούς βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 13 έως 23 βαθμούς, στο Ιόνιο και την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 15 έως 27 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη, στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στα βόρεια ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική σήμερα, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή