Φερέιρα: Μόνοι μας αποκλειστήκαμε

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011 22:36
A- A A+

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά από δέκα μέρες μίλησε για τον αποκλεισμό... σοκ από την Οντένσε, λέγοντας στους παίκτες του ότι «χάσαμε μόνοι μας την πρόκριση». Τι είπε για το «πολύ σημαντικό παιχνίδι» κόντρα στη Μακάμπι. Ετοιμάζει Κουίνσι.

Ο αποκλεισμός από την Οντένσε έφερε μαυρίλα και προβληματισμό στην Παιανία αλλά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν ήθελα να επιβαρύνει και άλλο ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του. Περίμενε να περάσουν οι μέρες, να επιστρέψουν οι διεθνείς και το απόγευμα της Παρασκευής να μιλήσει για το 4-2 μέσα στο ΟΑΚΑ και το πρόωρο φινάλε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πορτογάλος τεχνικός αφού πρώτα είχε ένα τετ-α-τετ με τον Γιώργο Καραγκούνη και τους άλλους Έλληνες διεθνείς σχετικά με το αποτέλεσμα στο φιλικό με την Βοσνία, είπε μεταξύ άλλων:

«Χάσαμε μία πρόκριση πολύ σημαντική, πληρώνοντας τα δικά μας λάθη. Ξέρετε πολύ καλά πως δεν ήταν η Οντένσε που μας κέρδισε αλλά εμείς που χάσαμε την ευκαιρία να περάσουμε στην επόμενη φάση. Μόνοι μας αποκλειστήκαμε και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Πλέον έχουμε μπροστά μας την Μακάμπι και ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Έχει μεγάλη σημασία για εμάς να κάνουμε στο Ισραήλ το πρώτο βήμα, για αυτό την εβδομάδα που ακολουθεί μέχρι το παιχνίδι πρέπει να προετοιμαστούμε σοβαρά και να δουλέψουμε πολύ».

Δοκιμή με Κουίνσι και... τριάρα

Από κει και πέρα, και όσον αφορά στο δίτερμα, ο Πορτογάλος χώρισε δύο ομάδες των 12, δείχνοντας μέρος των σκέψεων του εν όψει του πρώτου ματς με τη Μακάμπι. Την ομάδα των βασικών αποτελούσαν οι: Κοτσόλης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Νίνης, Κούινσι, Λέτο, Τοτσέ και Κλέιτον ενώ τους αναπληρωματικούς οι: Τζόρβας, Πετρόπουλος, Λαγός, Ιωαννίδης, Σεϊταρίδης, Σαριέγκι, Μαυρίας, Βιτόλο, Φουρλάνος, Καραγκούνης, Ζεκά, Μπίαρσμιρ.

Οι αναπληρωματικοί, πάντως, είχαν μεγαλύτερη όρεξη και επικράτησαν 3-0 χάρη σε τέρματα των Πετρόπουλου, Λαγού και Ιωαννίδη. Πάντως, ρίχνοντας μια ματιά στη πρώτη ομάδα, φαίνεται ότι ο Φερέιρα ετοιμάζει τον Κουίνσι για βασικό(όπως και τον Καντέ αντί του Σαριέγκι), περιμένοντας πάντα τον Βιτόλο που δύσκολα, όμως, θα ξεκινήσει αντί του Σιμάο. Τουλάχιστον στο πρώτο ματς στο Ισραήλ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις