Στη μάχη του Europa League Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ ΑΕΚ

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2011 10:15

Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί θέλει ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται στην κατάμεστη Τούμπα την Καρπάτι Λβιβ.

A- A A+

Τις βάσεις για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League θέλουν να βάλουν απόψε Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Οι «Πράσινοι» καλούνται να περάσουν αλώβητοι από Μπλούμφιλντ στο Τελ Αβίβ με αντίπαλο τη Μακάμπι (20:30, Connx TV), ο ΠΑΟΚ να αξιοποιήσει τη δύναμη της έδρας του απέναντι στην Καρπάτι Λβιβ (21:00, Novasports1) και η ΑΕΚ να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας (21:45, Conn-X TV).

Μονόδρομος μετά και τον αποκλεισμό από την Οντένσε για το Champions League, είναι για τον Παναθηναϊκό η πρόκριση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Φερέιρα θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 έχοντας για πρώτη φορά φέτος στην αρχική ενδεκάδα τους Βιτόλο, Καντέ, Κουίνσι και Τοτσέ.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζόρβας με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Καντέ με τον Μπουμσόνγκ. Δεξί μπακ θα είναι ο Βύντρα και αριστερό ο Σπυρόπουλος. Βιτόλο, Κατσουράνης και Νίνης θα είναι οι τρεις του κέντρου. Στην επίθεση, ο Λέτο θα κινείται αριστερά, ο Κουίνσι δεξιά και ο Τοτσέ στην κορυφή.

Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί θέλει ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται στην κατάμεστη Τούμπα την Καρπάτι Λβιβ. Ο προπονητής του «δικεφάλου» Λάζλο Μπόλον θα παρατάξει την ομάδα του σε σύστημα 4 - 2 - 3 - 1, με τον Πάμπλο Κοντρέρας να παίρνει φανέλα βασικού. Αναλυτικά, οι 11 που θα ξεκινήσουν το ματς κόντρα στην Καρπάτι: Κρέσιτς, Ετό, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο, Αρίας, Γκαρσία, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Λαζάρ, Αθανασιάδης.

Επιτακτική τέλος, μοιάζει για την ΑΕΚ η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, μιας και η «Ένωση» θέλει να φέρει στα ταμεία της έσοδα από τη συμμετοχή στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη. Προϋπόθεση, να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Τιφλίδας.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ προσανατολίζεται σε σχήμα 4-2-3-1 και τη χρησιμοποίηση των «μπαρουτοκαπνισμένων» ποδοσφαιριστών της, με την βασική ενδεκάδα να είναι πιθανότατα η εξής: Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Καράμπελας, Δέλλας, Μανωλάς, Μάκος, Καφές,Γκουντγιονσέν, Κάρλος, Λυμπερόπουλος και Μπέλεκ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις