Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2002 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), στην ηπειρωτική χώρα και το Βόρειο Αιγαίο, οι οποίες τις μεσημβρινές ώρες κατά τόπους θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και αργότερα στα νοτιοανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 13 έως 23 βαθμούς, στο Ιόνιο και την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 15 έως 27 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη, στη βορειοανατολική χώρα προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρης διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι ανεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο ισχυροί. Η θεμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη ανοδο.

Στην Αττική προβλέπονται σήμερα λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες πρόσκαιρα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται επίσης λίγες νεφώσεις, που τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθεί παροδική βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή