Αντιδρά η κυβέρνηση για τους ισχυρισμούς του Σάββα Ξηρού

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2002 07:26
A- A A+

Την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης, προκάλεσαν οι ισχυρισμοί του Σάββα Ξηρού, για τις συνθήκες κράτησής του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

«Εχουμε αρνηθεί κατ' επανάληψη να σχολιάσουμε παραμύθια και αστειότητες. Η κυβέρνηση δεν έκανε και δεν θα κάνει διάλογο με τρομοκράτες και δολοφόνους», δήλωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Πρωτόπαπας.

«Δεν υπάρχουν φάρμακα που να αλλάζουν την προσωπικότητα ενός ανθρώπου και να μεταβάλλουν την άποψή του», τόνισε ο υπουργός Υγείας, Κώστας Στεφανής.

«Ξεπερνά κάθε μέτρο η λογική αμφισβήτησης των θεσμών», σχολίασε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Flash, η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», σημειώνει, ότι, τα φάρμακα που χορηγήθηκαν στον ασθενή, ήταν αποκλειστικά για τη διάσωση της ζωής και της θεραπείας του. Κάθε άλλη αναφορά, ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας», προστίθεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από ανώτατους εισαγγελικούς κύκλους, δεν πρόκειται να διαταχθεί αυτεπαγγέλτως η διενέργεια έρευνας για όσα υποστήριξε ο Σάββας Ξηρός, σε τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, εκτός εάν υπάρξει επίσημη καταγγελία του με μηνυτήρια αναφορά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή