Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011 10:31
UPD:10:49
A- A A+

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα Τετάρτη ο καιρός, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο και τους ανέμους να πνέουν βόρειοι 7 μποφόρ στο Αιγαίο, σύμφωνα με πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). Ο υδράργυρος στην Αθήνα θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. 21 έως 34 βαθμοί για τη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη. Καιρός: αίθριος. Ανεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος. Καιρός: αίθριος. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βόρειων διευθύνσεων τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 37 και κατά τόπους έως 38 βαθμούς. Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος. Καιρός: γενικά αίθριος. Ανεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη. Καιρός: αίθριος. Ανεμοι: βόρειων διευθύνσεων 5 με 6 και στις δυτικές Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα. Καιρός: αίθριος. Ανεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αθήνα με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στις ανατολικές παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Θεσσαλονίκη με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριος θα είναι αύριο ο καιρός και στη δυτική Ελλάδα σχετικά ζεστός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: ΕΜΥ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή