Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Σιμάο

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011 13:31
A- A A+

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ άφησε το Σιμάο Μάτε Τζούνιορ ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, όπως και τους Γιούρκα Σεϊταρίδη και Στέφανο Κοτσόλη.

Ο Πορτογάλος προπονητής θα παίξει από το πρώτο λεπτό φουλ επίθεση στην αυριανή αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς για το Europa League μιας και δεν έχει πολλά περιθώρια μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα στο Ισραήλ στο «Μπλούμφιλντ».

Εκτός από το Σιμάο έκπληξη αποτελεί και ο αποκλεισμός από την 18άδα του Στέφανου Κοτσόλη καθώς λογίζεται ως δεύτερος τερματοφύλακας. Στη θέση του βρίσκεται ο Ορέστης Καρνέζης.

Από τις κερκίδες θα παρακολουθήσουν το ματς με τη Μακάμπι τόσο ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, όσο και ο Γιώργος Ιωαννίδης, αλλά και ο Στέργος Μαρίνος που ακολουθούσε τις τελευταίες μέρες ατομικό πρόγραμμα (εκτός απο χθες).

Στη «μάχη» για την ανατροπή του 3-0, κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού αναμένεται να είναι ο Αλέξανδρος Τζόρβας, με κεντρικό αμυντικό δίίδυμο τους Καντέ, Μπουμσόνγκ, δεξί μπακ το Λουκά Βύντρα και αριστερό το Νίκο Σπυρόπουλο. Μοναδικό αμυντικό χάφ θα είναι ο Κώστας Κατσουράνης, με κεντρικούς χαφ τον Σωτήρη Νίνη και τον Ζέκα. Στην επίθεση θα κινείται αριστερά ο Σεμπαστιάν Λέτο, δεξιά ο Κουίνσι Οβούσου, και στην κορυφή ο Τοτσέ.

Ο Γιώργος Καραγκούνης έκανε ατομικό πρόγραμμα σήμερα, ωστόσο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Στη σημερινή προπόνηση το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκε και ο Μπιάρσμιρ.

Αναλυτικά η 18άδα του Παναθηναϊκού: Τζόρβας, Καρνέζης, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Βιτόλο, Κατσουράνης, Ζέκα, Καραγκούνης, Κλέιτον, Νίνης, Κουίνσι, Λέτο, Μαυρίας, Τοτσέ και Πετρόπουλος.

πηγή gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις