Γ. Κουτσούκος: Δεν θα επιτρέψουμε τις αρπαχτές στις προσλήψεις ανέργων

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011 15:58

«Το υπουργείο δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να κάνει αρπαχτές», τόνισε στη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας Γ. Κουτσούκος, σχετικά με το πρόγραμμα προσλήψεων ανέργων στο χώρο της κοινωφελούς εργασίας.

A- A A+

«Το υπουργείο δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να κάνει αρπαχτές», τόνισε στη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας Γιάννης Κουτσούκος, σχετικά με το πρόγραμμα προσλήψεων ανέργων στο χώρο της κοινωφελούς εργασίας και συμπλήρωσε πως «οι προσλήψεις και η ομηρία των ανέργων μέσω προγραμμάτων τελείωσε στις 2 του Οκτώβρη του 2009».

Ξεκαθάρισε μάλιστα πως «δεν θα μπορέσει κανένας πονηρός είτε είναι βουλευτής είτε είναι δήμαρχος είτε περιφερειάρχης ή όποιος παράγοντας, να εξυπηρετήσει την προσωπική του πελατεία».

Ο κ. Κουτσούκος επανέλαβε ότι το πρόγραμμα προσλήψεων των ανέργων στα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας θα περάσει από εξαντλητικούς ελέγχους από τον ΟΑΕΔ, τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και την αρμόδια Εποπτική Αρχή σε συνεργασία με το ΑΣΕΠ.

Παράλληλα, υπενθύμισε ότι θα δοθούν στην δημοσιότητα τα ονόματα των διοικήσεων όλων των φορέων που διεκδικούν συμμετοχή στη διαχείριση των προγραμμάτων αυτών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή