Επισήμως στον Παναθηναϊκό ο Λόγκαν

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011 14:04
A- A A+

Με καθυστέρηση αρκετών εβδομάδων ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Ντέιβιντ Λόγκαν με τον Παναθηναϊκό με την επίσημη ανακοίνωση μεταγραφής του 29χρονου άσου από την Κάχα Λαμποράλ.

Ο Αμερικάνος πόιντ γκαρντ και απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Ιντιανάπολις, υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τους «πρασίνους» και αναμένεται τις προσεχείς μέρες να ταξιδέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να βρίσκεται στην έναρξη της προετοιμασίας του συλλόγου για τη νέα σεζόν.

Στην ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός σημειώνει τους προηγούμενους σταθμούς στην καριέρα του Λόγκαν (Πάβια, Ραμάτ Χασαρόν, Φορτ Γουόρθ Φλάιερς, Στάρογκαρντ, Τούροφ, Πρόκομ, και Κάχα Λαμποράλ), ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ φιλοξενούνται και δηλώσεις του Αμερικανού άσου.

«Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μετακίνησή μου και μπορώ πλέον να λέω ότι είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Χρειάστηκε αρκετός καιρός για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, αλλά ήμουν σίγουρος ότι στο τέλος θα γινόταν αυτό που γίνεται σήμερα», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ για τη νέα του ομάδα σημείωσε:

«Έχω παίξει αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό, έχω ακούσει για τον Παναθηναϊκό, τον έχω δει να παίζει. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες, αν όχι η καλύτερη, έχει κατακτήσει τα πάντα και στοχεύει πάντα ψηλά. Σε τίτλους. Αυτός είναι πάντα ο στόχος και αυτός θα παραμείνει. Γνωρίζω ότι υπάρχουν ίσως διαφορές με προηγούμενα χρόνια, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτός ο σύλλογος δεν μπορεί παρά να στοχεύει ψηλά.

Αναφορικά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχολίασε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν τον ξέρει. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, δεν έχω δουλέψει μαζί του, αλλά είναι από τις περιπτώσεις που οι επιτυχίες, τα επιτεύγματα, οι τίτλοι, τα όσα λένε παίκτες που έχουν αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του, λένε πολλά από μόνα τους».

Τέλος, για τους φιλάθλους του «τριφυλλιού» είπε: «Ξέρω ότι ακολουθούν την ομάδα, ότι την αγαπάνε, γνωρίζω τι ατμόσφαιρα μπορούν να δημιουργήσουν. Έχουν πάθος για την ομάδα και είναι κάτι που έχουμε κοινό, γιατί κι εγώ έχω πάθος για το παιχνίδι, θέλω να βοηθώ τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου να φτάνει σε νίκες, να πετυχαίνει τους στόχους της».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις