Οδεύει προς Παλέρμο ο Τζόρβας

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011 15:32
A- A A+

Μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Παλέρμο βρίσκεται ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

Μετά τη συμφωνία του Έλληνα προτιέρο με τον σύλλογο της Σικελίας, φαίνεται πως και ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να ρίξει τις απαιτήσεις του. Έτσι από το 1,5 εκατ. ευρώ, που ζητούσε για την παραχώρηση του 29χρονου άσου, έπεσε περίπου στα μισά και με 700.000 περίπου ο 29χρονος άσος θα ενταχθεί στο δυναμικό του συλλόγου της Serie A.

Μάλιστα, η ολοκλήρωση της μεταγραφής αναμένεται να πραγματοποιηθεί άμεσα, αφού ο Τζόρβας θα ταξιδέψει την Παρασκευή το πρωί για την Ιταλία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Έτσι, το παιχνίδι της περασμένη Πέμπτης με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ ήταν ουσιαστικά και το τελευταίο του Τζόρβα με τη φανέλα του «τριφυλλιού». Όπως γνωστοποιήθηκε νωρίτερα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον έκοψε από την αποστολή των «πρασίνων» για τον αποψινό επαναληπτικό, δηλώνοντας ως κύρια αιτία της απόφασής του ενοχλήσεις που ένιωθε ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας στα πλευρά.

Τη θέση του Τζόρβα στη βασική 11αδα αναμένεται να πάρει ο Στέφανος Κοτσόλης, που θεωρείται ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας, έστω και αν αρχικά είχε αποκλειστεί από την αποστολή για το παιχνίδι με τους Ισραηλινούς. Την 18αδα θα συμπληρώνει ο Ορέστης Καρνέζης, ενώ δεν αναμένεται να αποκτηθεί τρίτος τερματοφύλακας, καθώς θα προωθηθεί στην πρώτη ομάδα ο Στέφανος Καπίνος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις