Επεισόδια και προσωρινή διακοπή στο ΟΑΚΑ

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011 21:24
UPD:16/09/2011 14:21
ICON PRESS /ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

A- A A+

Σοβαρά επεισόδια που προκλήθηκαν στο ΟΑΚΑ από φιλάθλους του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί για περίπου μισή ώρα ο επαναληπτικός των δυο ομάδων για τα play off του Europa League.

Η αστυνομία στην προσπάθειά της να ελέγξει την κατάσταση έκανε χρήση χημικών, η οποία κάθε άλλο παρά βοήθησε, καθώς το μόνο που κατάφερε ήταν η ατμόσφαιρα στο Ολυμπιακό Στάδιο να καταστεί αβίωτη για τους παίκτες των δυο ομάδων, αλλά και τους αθώους φιλάθλους.

Τα επεισόδια φαίνεται ότι ξεκίνησαν, όταν μερίδα των φιλοξενούμενων οπαδών, άρχισαν να πετάνε από το πάνω διάζωμα που βρίσκονταν φωτοβολίδες σε οπαδούς του Παναθηναϊκού. Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, που βρίσκονταν στο απέναντι πέταλο απ' όπου λάμβαναν χώρα τα επεισόδια, εγκατέλειψαν τις θέσεις τους και επιχείρησαν να πάνε προς την πλευρά των Ισραηλινών. Σε εκείνο το σημείο επενέβησαν οι δυνάμεις ασφαλείας.

Μετά από διακοπή τουλάχιστον 20 λεπτών ανακοινώθηκε, πως το παιχνίδι θα ξαναξεκινούσε όταν καθάριζε η ατμόσφαιρα από τα χημικά, όπως και έγινε μετά την πάροδο άλλων δέκα λεπτών. Στο 34' επέστρεψαν στην αγωνιστικό χώρο και ο Ιταλός ρέφερι Αντόνιο Νταμάτο σφύριξε την επανέναρξη του αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις