Ολυμπιακός: Ρέστα για Ιακουίντα

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011 08:07
UPD:29/09/2011 11:41
A- A A+

Ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να φέρει στο Λιμάνι τον Βιτσέντσο Ιακουίντα της Γιουβέντους, κι ενώ έχει ήδη πάρει το ΟΚ από τη «Μεγάλη Κυρία».

Ο Βιτσέντσο Ιακουίντα αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο του Ολυμπιακού και οι Πειραιώτες είχαν ολονύχτιες επαφές με τον 31 ετών επιθετικό και την Γιουβέντους. Ακόμη δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, όμως η ιταλική ομάδα έχει διαμηνύσει στους Ερυθρόλευκους ότι παραχωρεί τον παίκτη καλύπτοντας ένα μέρος του συμβολαίου του.

Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να καλύψει τον Ιταλό με ένα ποσό μεταξύ 1-1,5 εκατ. ευρώ.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης ο Ιακουίντα είχε συνάντηση με τον μάνατζέρ του Αντρέ Ντ' Αμίκο και τους μάνατζερ Φιορανέλι και Ραμαντάνι στο Τορίνο, οι οποίοι δρουν εκ μέρους του Ολυμπιακού, ενώ νωρίτερα οι δύο ατζέντηδες είχαν συναντηθεί με ανθρώπους της διοίκησης της Γιουβέντους.

Στην συνάντησή τους συζήτησαν εκτενώς όλες τις παραμέτρους για την μετακίνηση του παίκτη στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού, όμως ο Ιακουίντα δεν έχει αποφασίσει ακόμη. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιταλός δεν φέρει ισχυρές αντιρρήσεις για να έρθει στον Πειραιά, όμως πρώτο του μέλημα είναι να μην χάσει χρήματα από το συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2013, και αν βρεθεί η λύση στο οικονομικό, τότε ο δρόμος θα ανοίξει διάπλατα.

πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις