Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της Εθνικής για τα παιχνίδια με Ισραήλ, Λετονία

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011 13:50
UPD:13:57

Την αποστολή για τα δυο κρίσιμα παιχνίδια της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2012 με Ισραήλ και Λετονία ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος.

A- A A+

Την αποστολή για τα δυο κρίσιμα παιχνίδια της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2012 με Ισραήλ και Λετονία ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές σε αυτή, χωρίς ούτε μια νέα κλήση, αποφεύγοντας έτσι να κάνει κάποια έκπληξη.

Αναλυτικότερα πήρε τους Σηφάκη, Τζόρβα, Τοροσίδη, Κ.Παπαδόπουλο, Σπυρόπουλο, Αβ. Παπαδόπουλο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Καφέ, Φωτάκη, Νίνη, Φετφατζίδη, Παπασταθόπουλο, Πέτσο, Σαμαρά, Βύντρα, Μανιάτη, Μάκο, Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη και Λυμπερόπουλο.

Εκτός έμεινε ο Γιάννης Ζαραδούκας γιατί όπως εξήγησε ο Σάντος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, έκρινε ότι ο Γιάννης Μανιάτης μπορούσε να προσφέρει περισσότερα λόγω των περισσότερων διεθνών παραστάσεων που έχει, αλλά και ο Παναγιώτης Κονέ «για περισσότερη ισορροπία στο ρόστερ».

Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στο Ισραήλ και τους φόβους για τις συνθήκες καύσωνα που θα επικρατούν στη χώρα, ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος σχολίασε: «Εκεί οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και πρέπει να πάμε και να παίξουμε έξυπνα. Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας».

Όσο για το ποιος είναι ο στόχος της Εθνικής, ο Σάντος ήταν ξεκάθαρος στο ότι θέλει μόνο νίκη.

«Θα πάμε για τη νίκη και όχι για το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να αποφύγουμε τις βιαστικές κινήσεις κόντρα σε μια ομάδα που θα παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις