Δικαίωση του Ηρακλή από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011 18:59
UPD:16/09/2011 14:29
A- A A+

Στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στέλνει εκ νέου την υπόθεση υποβιβασμού του Ηρακλή το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ομοσπονδίας με απόφαση που πάρθηκε με δυο ψήφους υπέρ και έναν κατά.

Ο «Γηραιός» ελπίζει βάσιμα τώρα πως θα καταφέρει να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα, αφού ακολουθώντας το δεδικασμένο ανάλογης υπόθεσης της Παναχαϊκής, πιστεύει ότι η Επιτροπή Εφέσεων, που θα συνεδριάσει με νέα σύνθεση, θα του επιβάλει χρηματικό πρόστιμο αντί της ποινής του υποβιβασμού.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ηρακλής είχε υποβιβαστεί γιατί στον φάκελο αδειοδότησής του είχε προσκομίσει πλαστή φορολογική ενημερότητα. Σε παρόμοια υπόθεση η Παναχαϊκή είχε καταφέρει να αθωωθεί, υποστηρίζοντας πως θα πρέπει να τιμωρηθεί το φυσικό πρόσωπο, που κάνει την πλαστογραφία.

Αν, βεβαίως, δικαιωθεί ο Ηρακλή, τότε οι «κυανόλευκοι» μένουν στην κατηγορία και τον δρόμο για τη Β' Εθνική παίρνει ο Αστέρας Τρίπολης. Έτσι, για την ώρα στον «αέρα» βρίσκεται η σαββατιάτικη των Αρκάδων με τον Παναιτωλικό, που είναι προγραμματισμένη για τις 19:15.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αντίδραση ούτε από τη Σούπερ Λίγκα, ούτε από την ΕΠΟ, οι οποίες προετοιμάζονται για την έναρξη του πρωταθλήματος σε 24 περίπου ώρες από τώρα με σίγουρες μόνο 13 από τις ομάδες και με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα να έχουν κερδίσει ασφαλιστικά μέτρα, που τους επιτρέπουν να ελπίζουν ότι δεν θα αντικατασταθούν από άλλες ομάδες στην κατηγορία μέχρι τα τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις