Σούπερ Λίγκα: Κανονικά η πρεμιέρα

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011 13:44
UPD:17:00
A- A A+

Κανονικά θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της πρώτης ημέρας για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Αν και υπήρχαν επιφυλάξεις από ομάδες για το αν πρέπει να γίνουν οι αγώνες και είχε ενταθεί τις τελευταίες ώρες η φημολογία περί αναβολής, η Σούπερ Λίγκα, φαίνεται ότι τελικά στηρίζει την αρχική της απόφαση για τη διεξαγωγή κανονικά της πρεμιέρας, έστω και με τρία παιχνίδια λιγότερα.

Η διοργανώτρια αρχή επιμένει πως η σέντρα πρέπει να γίνει κανονικά, προαποφασιζόμενη τη ρήτρα των 4 εκατομμυρίων ευρώ, που υπάρχει στο τηλεοπτικό της συμβόλαιο με τη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova. Παρόλα αυτά, στο ίδιο συμβόλαιο προβλέπεται η περίπτωση αναβολής λόγω «ανωτέρας βίας» (που σίγουρα είναι το να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστές και οι 16 ομάδες του πρωταθλήματος), που θα επέτρεπε να ξεπεραστεί έτσι ο σκόπελος της ρήτρα.

Έτσι, λοιπόν, το πρωτάθλημα ξεκινάει σήμερα στις 19:15 με την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο (Novasports 3) και στις 21:30 με το ΠΑΣ Γιάννινα-Αρης (Novasports 2).

Την Κυριακή θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (19:15, Novasports 2), Πανιώνιος-Εργοτέλης (19:15, Novasports 3) και ΠΑΟΚ-Ξάνθη (21:30, Novasports 1).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις