Αναχώρησε η Εθνική για Λιθουανία

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011 15:49
A- A A+

Για τη Λιθουανία πέταξε το μεσημέρι της Κυριακής η Εθνική με πολλές ελπίδες και φιλοδοξίες στις βαλίτσες της για μια επιτυχημένη παρουσία στο Ευρωμπάσκετ.

Τα χαμόγελα δεν έλειπαν από τα πρόσωπα των Ελλήνων διεθνών, που εμφανίστηκαν αισιόδοξοι στις δηλώσεις τους για την πορεία που θα κάνει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Πάμε για ότι καλύτερο προετοιμαστήκαμε καλά, δώσαμε πολλά φιλικά και πλέον πάμε για τα επίσημα για να καταφέρουμε ότι καλύτερο. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει», σημείωσε ο Κώστας Βασιλειάδης.

Από την πλευρά του ο Κώστας Κουφός έλεγε: «Προετοιμαστήκαμε 40 μέρες για να είμαστε έτοιμοι από τη Τετάρτη και μετά είμαστε παίκτες με ενθουσιασμό, νεαροί που έχουμε ψηλούς στόχους. Θέλουμε να αποδείξουμε πολλά. Έχουμε απουσίες αλλά έχουμε και παίκτες όπως ο Ζήσης, ο Μπουρούσης και ο Φώτσης που είναι αρκετά έμπειροι».

Πιο συγκρατημένος εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Ζούρος, ο οποίος τόνισε ότι οι παίκτες του δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν καμία ομάδα.

«Ξεκινάει το τουρνουά. Στόχος είναι να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Κοιτάμε το ματς με τη Βοσνία και τίποτα άλλο. Οποιοσδήποτε υποτιμήσει οποιονδήποτε θα το πληρώσει ακριβά και εμείς δε πρέπει να πέσουμε σε αυτή τη παγίδα. Έχουμε προετοιμαστεί σωστά. Είμαστε ομάδα με ενθουσιασμό. Νεανική ομάδα. Δεν έχουμε τους πολύ έμπειρους παίκτες αλλά ξέρουμε τι θέλουμε μέσα στο γήπεδο κ αυτό θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε», τόνισε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις