Πρώτη συγκέντρωση για τους Έλληνες διεθνείς εν όψει Ισραήλ, Λετονίας

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011 13:13

Την πρώτη τους συγκέντρωση εν όψει των δυο κρίσιμων αναμετρήσεων της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro 2012 με Ισραήλ και Λετονία πραγματοποίησαν οι Έλληνες διεθνείς τη Δευτέρα το μεσημέρι.

A- A A+

Την πρώτη τους συγκέντρωση εν όψει των δυο κρίσιμων αναμετρήσεων της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro 2012 με Ισραήλ και Λετονία πραγματοποίησαν οι Έλληνες διεθνείς τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία του για τα δυο εκτός έδρας ματς, που αναμένεται να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το αν η Εθνική θα μπορέσει να κάνει τον Ιούνιο του 2012 το ταξίδι για τα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας και Κώστας Κατσουράνης στάθηκε με δηλώσεις του στη δυσκολία της αποστολής του ιδίου και των συμπαικτών του.

«Έχουμε μπροστά μας τέσσερα παιχνίδια ακόμα. Μπήκαμε στην τελική ευθεία. Κοιτάμε το πρώτο παιχνίδι όμως με το Ισραήλ. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και οι συνθήκες εκεί θα είναι πολύ δύσκολες. Παίξαμε με τον Παναθηναϊκό εκεί. Έχει πολύ υγρασία. Ειδικά το μεσημέρι θα είναι ακόμα πιο δύσκολα», παρατήρησε ο άσος του «τριφυλλιού» για το παιχνίδι με το Ισραήλ.

Κ. Κατσουράνης: Πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες

Κ. Κατσουράνης: Πρέπει να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες

«Όταν παίζεις εκεί νιώθεις σαν να είναι κάποιος να σε τραβάει. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Αυτό είναι η νίκη, αν και η ισοπαλία δεν θα ήταν άσχημη. Εμείς θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα. Το σημαντικό είναι να μείνουμε φρέσκοι για να έχουμε τις απαραίτητες δυνάμεις να βγάλουμε το παιχνίδι»., πρόσθεσε.

Από το πρώτο ραντεβού των διεθνών μας απουσίασε μόνο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που θα ενσωματωθεί τις επόμενες ημέρες με την αποστολή της Εθνικής, ενώ με αγωνία περιμένει ο Φερνάντο Σάντος τις εξετάσεις του Γιώργου Τζαβέλλα για να δει κατά πόσο ο ακραίος οπισθοφύλακας έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στη γάμπα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις