Γεωργιάδης: Θέλω να καθιερωθώ στην Εθνική

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011 13:43
EUROKINISSI/ICON PRESS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

A- A A+

Την επιθυμία του να καθιερωθεί στην Εθνική ομάδα εξέφρασε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ κλήθηκε εκ νέου στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από τον Φερνάντο Σάντος προκειμένου να καλύψει το κενό του Στέφανου Αθανασιάδη και μετά την προπόνηση της Δευτέρας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τον ίδιο και για τα κρίσιμα ματς της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro 2012 με Ισραήλ και Λετονία.

«Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Έχω κληθεί άλλες δύο φορές στα φιλικά της Αυστρίας και του Καναδά. Στόχος μου πλέον είναι να καθιερωθώ», ανέφερε.

Στη συνέχεια σχετικά με τα επερχόμενα παιχνίδια του ελληνικού συγκροτήματος είπε: «Πρώτα κοιτάμε το ματς με το Ισραήλ, που είναι πολύ δύσκολο. Πάμε να παίξουμε εκεί σε μια δύσκολη ώρα. Θα προσπαθήσουμε για το διπλό, για να είμαστε πιο άνετοι στη συνέχεια. Δεν θα στεναχωρηθούμε με μια ισοπαλία, αλλά πάμε για τη νίκη. Εφόσον είμαστε πρώτοι, είναι στα πόδια μας. Μπορούμε να παραμείνουμε εκεί».

Στην προπόνηση της Τρίτης ατομικό πρόγραμμα έκαναν ο Γιώργος Τζαβέλλας και ο Σωτήρης Νίνης, για προληπτικούς όμως λόγους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις