Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2002 07:01
A- A A+

Πρόσκαιρες νεφώσεις στο Ιόνιο και την ηπειρωτική Ελλάδα και τοπικές βροχές μικρής διάρκειας τις πρωϊνές ώρες στα βορειοανατολικά, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στο νότιο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11 έως 25 βαθμούς, στο Ιόνιο και την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 14 έως 28 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη σε όλη τη χώρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και πρόσκαιρα στο Νοτιο-Ανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς και πρόσκαιρα μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή