Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Αλβέρτης

Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2011 15:39
ICON PRESS /ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

A- A A+

Μετά από 22 ολόκληρα χρόνια ως ο παίκτης-«σημαία» του συλλόγου και στη συνέχεια ως βοηθός μάνατζερ ο Φραγκίσκος Αλβέρτης αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» ζήτησαν από τον κορυφαίο παλαίμαχο άσο να αποδεχθεί μια σημαντική αναπροσαρμογή του συμβολαίου του προς τα κάτω, προκειμένου αυτό να ανανεωθεί. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης απέρριψε την πρόταση και έτσι οι δυο πλευρές αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στην πολυετή τους σχέση.

Εν τω μεταξύ, η ομάδα πραγματοποίησε την Πέμπτη την πρώτη συγκέντρωση και προπόνησή της εν όψει της νέας σεζόν.

Ζ. Ομπράντοβιτς: Το κίνητρο είναι πάντα το ίδιο

Ζ. Ομπράντοβιτς: Το κίνητρο είναι πάντα το ίδιο

«Το κίνητρο είναι πάντα το ίδιο. Νέα χρονιά, νέοι στόχοι. Πρέπει να καταλάβουμε ότι μετά από ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, είμαστε εδώ. Είμαι χαρούμενος γιατί συνεχίζουμε στον Παναθηναϊκό και ελπίζω ότι αν δουλέψουμε όπως τα προηγούμενα χρόνια, θα έχουμε ομάδα που θα πολεμά απέναντι σε όλους τους αντιπάλους, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη», υποστήριξε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος προανήγγειλε την άφιξη του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας, Στίβεν Σμιθ το προσεχές Σάββατο.

Απόντες ήταν οι διεθνείς, που αγωνίζονται αυτές τις ημέρες με τις εθνικές στους στο Ευρωμπάσκετ (Νικ Καλάθης, Κώστας Καϊμακόγλου, Αλεκς Μάριτς και Μιλένκο Τέπιτς).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις