Σάντος: Στόχος μας με Ισραήλ η νίκη

Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2011 18:53
A- A A+

Τη νίκη έθεσε ως στόχο της Εθνικής στην αυριανή αναμέτρησή της με το Ισραήλ στο Τελ Αβίβ για τα προκριματικά του Euro 2012.

Μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραμονή του παιχνιδιού, ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής προέβλεψε πως το ματς θα είναι πολύ δυνατό, αφού και οι δυο ομάδες είναι ιδιαίτερα καλές.

«Θέλουμε κι εμείς να κερδίσουμε, όχι μόνο το Ισραήλ. Ξέρουμε ότι για αυτούς είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά και για μας έχει σημασία. Περιμένω ένα δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες, όπως και ο πρώτος αγώνας, πριν ένα χρόνο στο Καραϊσκάκη. Ήταν μια αναμέτρηση με πολύ ένταση. Το Ισραήλ είναι καλή και δυνατή ομάδα, με καλούς παίκτες και έχει παρουσιάσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Δεν θα είναι εύκολο για μας, αλλά έχουμε ένα στόχο, τη νίκη και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, συγκεντρωμένοι 100% στο παιχνίδι, για να τον πετύχουμε», σχολίασε.

Αναφορικά με την ώρα του αγώνα, δήλωσε: «Πρότεινα να παίξουμε το Σάββατο το βράδυ, είπα να παίξουμε Πέμπτη βράδυ, η Κροατία είπε όχι, οπότε είπα κι εγώ, ότι δεν πειράζει, θα παίξουμε Παρασκευή μεσημέρι».

Τέλος, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο μια νίκη να φέρει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αγκαλιά με την πρόκριση, είπε: «Αυτά θα τα δούμε μετά. Θυμάστε τι έγινε εδώ, στο ίδιο γήπεδο, με τον Ολυμπιακό πέρσι και τον Παναθηναϊκό φέτος, πριν από λίγες μέρες. Τέτοιες σκέψεις λοιπόν, τι μπορεί να γίνει αν κερδίσουμε και τι μπορεί να γίνει αν χάσουμε, μόνο να μας αποπροσανατολίσουν μπορούν αυτή τη δεδομένη στιγμή, σκεπτόμενοι τα σενάρια, νίκης, ισοπαλίας και ήττας. Όταν πλέον θα έχει γίνει το ματς, τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε ξεκάθαρα».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σάντος δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του για την 11αδα. Πάντως, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Γιώργο Φωτάκη, ο οποίος για ακόμα μια ημέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις