Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2011 11:06
A- A A+

Γενικά αίθριος θα είναι την Παρασκευή ο καιρός σε όλη τη χώρα με πιθανότητα για παροδικές βροχές στα ορεινά, σύμφωνα με πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ στο νότιο Αιγαίο. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη. Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης για παροδικούς όμβρους. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος. Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος. Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων σε ορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και κεντρικής στερεάς. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη. Καιρός: γενικά αίθριος. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα. Καιρός: γενικά αίθριος. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα νοτια πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στην Αθήνα. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριος θα είναι αύριο Σάββατο ο καιρός σε όλη τη χώρα. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς στα υπόλοιπα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το απόγευμα στο Ιόνιο 5 τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ . Η θερμοκρασία στα δυτικά θα σημειώσει μικρή άνοδο, χωρίς καμία αξιόλογη μεταβολή στις υπόλοιπες περιοχές.

Πηγή: ΕΜΥ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή