ΣΥΝ: Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά

Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2011 14:45
UPD:14:49

«Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά», δηλώνει ο ΣΥΝ, μετά τη συνέντευξη του ΥΠΟΙΚ, υπογραμμίζοντας ότι ύστερα από τις διαρροές περί ρήξεων και αδιεξόδου στις χτεσινοβραδινές συζητήσεις, ο Ευ. Βενιζέλος ενημέρωσε σήμερα σχετικά με την ανανέωση του ραντεβού με την τρόικα για μετά από δέκα ημέρες.

A- A A+

«Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά», δηλώνει ο Συνασπισμός, μετά τη συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών, υπογραμμίζοντας ότι ύστερα από τις διαρροές περί ρήξεων και αδιεξόδου στις χτεσινοβραδινές συζητήσεις, ο Ευ. Βενιζέλος ενημέρωσε σήμερα σχετικά με την ανανέωση του ραντεβού με την τρόικα για μετά από δέκα ημέρες.

Ο ΣΥΝ εκτιμά ότι ο υπουργός κάνει λόγο για αναθεώρηση των οικονομικών στόχων, «επειδή οι τωρινοί δεν του βγαίνουν, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων, ακόμα πιο βάρβαρων, μέτρων για τον ελληνικό λαό».

«Στο τούνελ της κυβερνητικής πολιτικής δεν υπάρχει διέξοδος, παρά μόνο νέες "διαπραγματεύσεις" με την τρόικα, νέα μέτρα, νέα αποτυχία στους στόχους και συνέχεια σε ένα φαύλο κύκλο ύφεσης και λιτότητας», καταλήγει.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή