Η Δράση για τη Βουλή των Εφήβων: Σταματήστε πια αυτό το πανηγυράκι

Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2011 15:10

Με τη φράση του Μάνου Χατζιδάκι για το φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης: «Σταματήστε επιτέλους αυτό το πανηγυράκι», η Δράση εξέφρασε την απόλυτη αντίθεσή της στο θεσμό της Βουλής των Εφήβων, οι εργασίες της οποίας ολοκληρώθηκαν σήμερα.

A- A A+

Με τη φράση του Μάνου Χατζιδάκι για το φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης: «Σταματήστε επιτέλους αυτό το πανηγυράκι», η Δράση εξέφρασε την απόλυτη αντίθεσή της στο θεσμό της Βουλής των Εφήβων, οι εργασίες της οποίας ολοκληρώθηκαν σήμερα http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2049258 .

«Σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία απαιτείται δραματική περικοπή ακόμα και αναγκαίων κρατικών δαπανών, το πολιτικό σύστημα σπαταλά χρήματα προκειμένου να εκπαιδεύσει τους νέους ανθρώπους στην αερολογία, τις μεγαλοστομίες, τον ψευδοπατριωτισμό και την εξύμνηση όλων των παθογενειών που μας έφεραν στη σημερινή κατάσταση.

»Οι νέοι χρειάζονται πολιτική αγωγή που θα μας κάνει να ελπίζουμε ότι οι αυριανοί πολίτες και πολιτικοί θα είναι καλύτεροι από τους σημερινούς. Η Βουλή των Εφήβων, αντίθετα, αποτελεί έναν τρόπο που εφηύρε το κομματικό σύστημα για να αναπαράγει την αθλιότητά του, πετώντας τα χρήματα του βαριά φορολογούμενου πολίτη από τα παράθυρα της Βουλής», τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Δράση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή