Επαφές Αντ. Σαμαρά με φορείς της Θεσσαλονίκης

Υποβάθμιση της ΔΕΘ καταγγέλλουν βουλευτές της ΝΔ
Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2011 16:22
UPD:07/09/2011 12:47
A- A A+

Επαφές με τους εκπροσώπους των φορέων της Θεσσαλονίκης θα έχει την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής του στην πόλη για την 76η ΔΕΘ, στις 16, 17 και 18/9.

Επαφές με τους εκπροσώπους των φορέων της Θεσσαλονίκης θα έχει την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής του για την 76η ΔΕΘ.

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει συνάντηση με τα μέλη των διοικήσεων της ΔΕΘ ΑΕ και της Helexpo ΑΕ, θα ξεναγηθεί σε περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης, ενώ το βράδυ θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης", όπου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της ΝΔ για την οικονομία.

Την επόμενη ημέρα, θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο «Ι. Βελλίδης».

Βουλευτές της ΝΔ από την Α' και Β' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου, μαζί με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος, Δημήτρη Βαρτζόπουλο, εν όψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην πόλη.

Οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Γιάννης Ιωαννίδης, Σταύρος Καλαφάτης, Θεόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης κατηγόρησαν την κυβέρνηση για πλήρη υποβάθμιση της Θεσσαλονίκης και του θεσμού της ΔΕΘ και σημείωσαν ότι δεν περιμένουν τίποτε από την ομιλία του κ. Παπανδρέου.

Καταλόγισαν επίσης «αντιφάσεις και παλινωδίες» στην κυβέρνηση με αφορμή τη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ. Υπογράμμισαν επίσης ότι η ανεργία έχει εκτοξευθεί στο 27% και επικαλέστηκαν εκτιμήσεις του ΕΚΘ, σύμφωνα με τις οποίες αυξήθηκε ο αριθμός των επιχειρήσεων που κλείνουν, ενώ μεγάλα, όπως είπαν, είναι τα προβλήματα στον αγροτικό τομέα, τον αθλητισμό, την παιδεία, τις μεταφορές και σε άλλους τομείς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή