Βασιλειάδης: Πάμε τουλάχιστον μέχρι την οκτάδα

Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2011 20:19
A- A A+

Την πρόκριση μέχρι και τα προημιτελικά έθεσε ως τον ελάχιστο στόχο της Εθνικής στο φετινό Ευρωμπάσκετ ο Κώστας Βασιλειάδης.

Ο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος ήταν ένας από τους κορυφαίους στην αγχωτική νίκη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος επί της Κροατίας, υποστήριξε πως η ομάδα έχει το ταλέντο για να πετύχει κάτι τέτοιο.

«Πιστεύουμε στην ομάδα. Ξέρουμε ότι έχουμε ταλέντο και μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Τώρα που καταφέραμε τον πρώτο μας στόχο, να περάσουμε δηλαδή στην επόμενη φάση, μπορούμε να θέσουμε τον επόμενο, ο οποίος είναι η πρόκρισης στην οκτάδα. Όποια παιδιά και εάν ήταν εδώ, θα θέλαμε τουλάχιστον την πρόκριση μέχρι την οκτάδα. Το ίδιο θέλουμε και εμείς», τόνισε ο 27χρονος άσος της Μπιλμπάο.

Αναφορικά με τη συνέχεια της Εθνικής στο τουρνουά σημείωσε: «Ξέρουμε ήδη πως θα αγωνιστούμε με Ρωσία και Σλοβενία, δύο αρκετά καλές ομάδες. Εμείς θέλουμε τουλάχιστον δύο νίκες και θα κάνουμε τα πάντα για να τις πάρουμε και να φτάσουμε στην οκτάδα».

Και ο Κώστας Κουφός από την πλευρά του θέλησε να κοιτάξει μπροστά στα επόμενα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη Λιθουανία.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς. Η Κροατία έπαιξε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και μας πίεσε, αλλά κι εμείς είχαμε πολύ πάθος σε άμυνα και επίθεση και φτάσαμε στη νίκη. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, δεν βλέπουμε μακριά, αλλά πάμε βήμα-βήμα. Έχουμε δύο μέρες ξεκούρασης μέχρι το επόμενο ματς, για τη δεύτερη φάση και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι», σημείωσε ο σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις