Μ. Χρυσοχοΐδης: Θα ήταν παραίτηση οι εκλογές

Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2011 17:08

Κατηγορηματικά αντίθετος εμφανίστηκε ως προς το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξή του.

A- A A+

Κατηγορηματικά αντίθετος εμφανίστηκε ως προς το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξή του στο ρ/σ Real fm, αφήνοντας, ωστόσο, ανοιχτό το ενδεχόμενο για συγκυβέρνηση σε «έκτακτη στιγμή».

«Στην πολιτική υπάρχει ένας βασικός κανόνας: ή μπορώ ή δεν μπορώ. Αν πάμε σε εκλογές, σημαίνει ότι σηκώνουμε ψηλά τα χέρια και εγώ δεν είμαι αυτής της λογικής. Θα ήταν παραίτηση οι εκλογές», υπογράμμισε.

Επίσης, όπως είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης, δεν αποκλείει την πιθανότητα για συνεργασία της κυβέρνησης με την αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά μόνο σε περίπτωση που πρέπει να «επιλυθούν μεγάλες εθνικές ανάγκες».

Τόνισε, ακόμη, ότι οι συνομιλίες με τη ΝΔ θα πρέπει να είναι διαρκείς και να γίνονται με διαφάνεια, γιατί όπως σημείωσε «η αντιπολίτευση δεν μπορεί να κάνει πολλά μόνη της και με μία συνεχιζόμενη άρνηση».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή