Αναδρομικό «πόθεν έσχες» για τον αντιπρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2011 15:03

Αναδρομικό έλεγχο «πόθεν έσχες» του αντιπροέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Νικολάου Αγγελάρα, ζήτησε με αίτηση κατάθεσης εγγράφων που υπέβαλε στη Βουλή, ο βουλευτής Λασιθίου και γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκης.

A- A A+

Αναδρομικό έλεγχο «πόθεν έσχες» του αντιπροέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Νικολάου Αγγελάρα, ζήτησε με αίτηση κατάθεσης εγγράφων που υπέβαλε στη Βουλή, ο βουλευτής Λασιθίου και γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.

Το αίτημα προκάλεσε την αντίδραση του τομεάρχη Δικαιοσύνης της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «στοχοποιεί, στιγματίζει και στήνει στο εκτελεστικό απόσπασμα όποιο δικαστή δεν της κάνει τα χατίρια». «Αυτή η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Αυτά είναι τα τελευταία αντιδημοκρατικά ξεσπάσματα ενός καθεστώτος που καταρρέει», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Τζαβάρας.

Υπενθυμίζεται ότι η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου είχε επιρρίψει σοβαρές ευθύνες στο Ελεγκτικό Συνέδριο για την καθυστέρηση της εκτύπωσης των σχολικών βιβλίων -σχετική δήλωση έκανε και σήμερα http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2051802 - καθώς, όπως υποστήριξε, δεν γνωστοποίησε έγκαιρα στο υπουργείο την απόφασή του να κηρύξει παράνομο τον διαγωνισμό για την προμήθεια χαρτιού .

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή