Εισβολή μελών του ΠΑΜΕ στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2011 11:26
UPD:13:17

Στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης εισέβαλαν μέλη του ΠΑΜΕ λίγες ώρες πριν τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με το δήμαρχο Γ. Μπουτάρη. Αιφνιδιάζοντας τις αστυνομικές δυνάμεις, εισήλθαν στο κτήριο και ανήρτησαν πανό με συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

A- A A+

Στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου στις 14.00 είναι προγραμματισμένο να γίνει η συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με το δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, εισέβαλαν μέλη του ΠΑΜΕ, αιφνιδιάζοντας τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο δημαρχιακό μέγαρο από νωρίς το πρωί εν όψει των κινητοποιήσεων της ΔΕΘ.

Αφού εισήλθαν στο δημαρχιακό μέγαρο, τα μέλη του ΠΑΜΕ ανήρτησαν στο κτήριο ένα μεγάλο πανό με συνθήματα κατά της ανεργίας και των μέτρων της κυβέρνησης. Λίγο μετά τις 11.30 αποχώρησαν λέγοντας πως η κίνησή τους αυτή είχε συμβολικό χαρακτήρα.

Μετά την αποχώρηση των μελών του ΠΑΜΕ από το δημαρχείο, δημοτικοί υπάλληλοι έκαναν γνωστό ότι θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 3.00 το μεσημέρι, καθώς, όπως είπε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Ηλίας Μανουσαρίδης, «η παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων προκαλεί τους εργαζόμενους». Ο κ. Μανουσαρίδης χαρακτήρισε ακόμη «ανεπιθύμητη» την παρουσία του Πρωθυπουργού στο δημαρχείο.

Στην κεντρική είσοδο του δημαρχείου έχουν συγκεντρωθεί υπάλληλοι, ενώ στην πρόσοψη του κτηρίου παραμένει αναρτημένο ένα μεγάλο πανό που τοποθέτησαν νωρίς το πρωί διαδηλωτές του ΠΑΜΕ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή