Στ. Μάνος: Ήταν ανάγκη να πάει στη Θεσσαλονίκη ο κ. Παπανδρέου;

Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2011 17:59
UPD:18:05

«Υπάρχει μια θεωρία που καλλιέργησε τότε ο διάδοχός μου ο κ. Παπαντωνίου και μετά από αυτόν ο κ. Αλογοσκούφης. Αυτή της άθλιας ήπιας προσαρμογής. Από την πολλή προσαρμογή δεν προσαρμόσαμε τίποτα και είμαστε τώρα έτοιμοι να χρεοκοπήσουμε», δήλωσε ο πρόεδρος της «Δράσης», Στέφανος Μάνος.

A- A A+

«Υπάρχει μια θεωρία που καλλιέργησε τότε ο διάδοχός μου ο κ. Παπαντωνίου και μετά από αυτόν ο κ. Αλογοσκούφης. Αυτή της άθλιας ήπιας προσαρμογής. Από την πολλή προσαρμογή δεν προσαρμόσαμε τίποτα και είμαστε τώρα έτοιμοι να χρεοκοπήσουμε», δήλωσε ο πρόεδρος της «Δράσης», Στέφανος Μάνος, στο ραδιοφωνικό σταθμό Bήμα FM.

«Όταν ήρθε η σημερινή κυβέρνηση», συνέχισε ο κ. Μάνος, «παρέλαβε μια δραματική κατάσταση και ένα χρέος 270 δισ. Σήμερα, μετά από όσα έκανε μέχρι τώρα για να μας σώσει, χρωστάμε 370 δισ. και με το ρυθμό που κινείται σε λίγο καιρό θα φτάσουμε τα 450 δισ.»

«Ήταν καλό αυτό για την Ελλάδα; Ήταν ανάγκη ο κ. Παπανδρέου να πάει στη Θεσσαλονίκη; Ήταν ανάγκη να κινητοποιηθούν 7.000 αστυνομικοί να πάνε στη Θεσσαλονίκη να τον προσέχουν; Είναι δαπάνη ή δεν είναι;», διερωτήθηκε ο κ. Μάνος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή