Καϊμακόγλου: Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε τη Γαλλία

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011 20:02
A- A A+

Για την επικείμενη μάχη της Εθνικής με τη Γαλλία στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ μίλησε ο Κώστας Καϊμακόγλου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Γεωργία.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως ό ίδιος και οι συμπαίκτες του σέβονται ως ομάδα τους «τρικολόρ», δεν τους φοβούνται όμως.

«Αν θέλουμε να έχουμε τύχη με τη Γαλλία θα πρέπει να παίξουμε άμυνα. Πρόκειται για μια από τις ομάδες που έχουν παίξει σπουδαίο μπάσκετ στο τουρνουά και σίγουρα είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι, όμως, όλα μπορεί να συμβούν. Τους σεβόμαστε, αλλά δεν τους φοβόμαστε. Η αλήθεια είναι πως και αυτοί μας σέβονται. Όλες οι ομάδες μας σέβονται. Έχουμε πετύχει πολλά και πολλοί δεν περίμεναν ούτε στην οκτάδα να φτάσουμε. Μακάρι να φτάσουμε ακόμη πιο μακριά. Και αν, κάτι για το οποίο όλοι ευχόμαστε να μην συμβεί, ηττηθούμε, τότε θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στο προολυμπιακό», σχολίασε.

Στο παιχνίδι με τη Γαλλία αναφέρθηκε και ο Κώστας Βασιλειάδης.

«Απέναντι στους Γάλλους θα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση. Αν θέλουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας. Στόχος μας παραμένει το προολυμπιακό, αλλά θέλουμε και το κάτι παραπάνω», τόνισε μεταξύ άλλων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις