Αργεντινή: Επτά νεκροί, 100 τραυματίες σε σύγκρουση λεωφορείου με δύο τρένα

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011 16:26
UPD:17:57

Τουλάχιστον επτά νεκροί και εκατό τραυματίες είναι ο τελευταίος απολογισμός της πρόσκρουσης ενός λεωφορείου και δύο τρένων την ώρα αιχμής σήμερα το πρωί σε ισόπεδη διασταύρωση στο Μπουένος Αιρες, ανακοίνωσαν η αστυνομία και η πυροσβεστική υπηρεσία.

A- A A+

Τουλάχιστον επτά νεκροί και εκατό τραυματίες είναι ο τελευταίος απολογισμός της σύγκρουσης ενός λεωφορείου και δύο τρένων την ώρα αιχμής σήμερα το πρωί σε ισόπεδη διασταύρωση στο Μπουένος Αιρες, ανακοίνωσαν η αστυνομία και η πυροσβεστική υπηρεσία.

«Οι γιατροί επιβεβαίωσαν το θάνατο επτά ανθρώπων, όμως δεν υπάρχει ακόμη ένας τελικός απολογισμός των θυμάτων», σημείωσε ο εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας Φερνάντο Σόστρε.

Λίγο νωρίτερα ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Όμαρ Μπράβο είχε δώσει έναν απολογισμό έξι νεκρών και τουλάχιστον 100 τραυματιών που είχαν διακομισθεί σε νοσοκομεία.

Ο ίδιος είχε προσθέσει ότι τα σωστικά συνεργεία κατέβαλλαν προσπάθειες για να απεγκλωβίσουν δύο ανθρώπους, ο ένας εκ των οποίων είναι ο οδηγός του ενός τρένου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή