Συνέπεια και πειθαρχία ζητεί ο Πρωθυπουργός

«Καθοριστική μάχη για τις αποφάσεις της 21ης Ιουλίου»
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011 18:24
UPD:18:28
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΗΣ

A- A A+

Συνέπεια, πειθαρχία και σοβαρό προγραμματισμό ζήτησε από τους υπουργούς ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, υπογραμμίζοντας πως το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο, καθώς πρέπει να δοθεί «μια καθοριστική μάχη … για να κλειδώσει η συμφωνία της 21ης Ιουλίου».

Ο κ. Παπανδρέου απευθυνόμενος στους υπουργούς τόνισε πως είναι «επιτακτικό το προσεχές διάστημα να κινηθούμε με απόλυτα συντεταγμένο και πειθαρχημένο τρόπο … κάθε πράξη μας, κίνησή μας, λέξη μας, θετική ή αρνητική, είναι καθοριστικής σημασίας. Και κάθε καθυστέρηση θα αναδεικνύεται ως βουνό στο εξωτερικό, ως επιβεβαίωση αδυναμίας, ως επιβεβαίωση κάθε προκατάληψης απέναντι στην Ελλάδα, αλλά και ως ευκαιρία για κάθε κακοθελητή και κερδοσκόπο να χτυπήσει το ευρώ ή την Ελλάδα».

Μάλιστα, επέκρινε και τα Μέσα Ενημέρωσης, υποστηρίζοντας πως συμβάλλουν τα μέγιστα στο να διογκώνονται θέματα και να δημιουργούνται φημολογίες. «Όμως, αυτό σημαίνει ότι κι εμείς χρειάζεται να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, όχι μόνο σ’ αυτά που λέμε, αλλά και σ’ αυτά που κάνουμε, για να προχωρήσουμε καθοριστικά».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή