Έρχονται και νέες διώξεις ομάδων

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011 19:44
A- A A+

Την άσκηση νέων διώξεων σε ομάδες μέσα στην επόμενη εβδομάδα προανήγγειλε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Εμμανουήλ Αντωνακάκης.

Μιλώντας στον Σπορ FM 94,6, απεκάλυψε ότι θα είναι περίπου 15 σε αριθμό οι ομάδες που πρόκειται να διωχθούν, ενώ τόνισε ότι οι κατηγορίες θα αφορούν δωροδοκίες και παράνομο στοιχηματισμό και επομένως θα κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

«Σίγουρα, την άλλη εβδομάδα θα ασκηθούν διώξεις. Είχαμε ορισμένες τεχνικής φύσεως δυσκολίες, για αυτό και καθυστερήσαμε. Ένα σωρό έγγραφα, καταθέσεις μαρτύρων, εκθέσεις της UEFA», σχολίασε ο κ. Αντωνακάκης.

«Έχουμε 15 ομάδες σε αυτή τη φάση. Είναι νέες ομάδες, που δεν έχουν διωχθεί. Όχι, δηλαδή, η Ηλιούπολη. Καμία από αυτές που είχαν διωχθεί. Πάντως, μιλάμε για δέκα χαρτόκουτες, γεμάτες στοιχεία. Πρέπει να τα κοιτάξεις όλα. Μιλάμε για μία πραγματικά ογκώδη δικογραφία», πρόσθεσε.

Και για το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέοι υποβιβασμοί, είπε: «Βεβαίως και μπορεί να έχουμε νέους υποβιβασμούς, αφού τα αδικήματα αφορούν δωροδοκία και παράνομο στοιχηματισμό. Αυτές οι διατάξεις προβλέπουν και την ποινή του υποβιβασμού. Θα έχουμε ανακατατάξεις, αν και εφόσον, βέβαια, οι ομάδες που θα παραπέμψουμε, κριθούν ένοχες. Είναι και δύο, τρεις ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις