Θεσσαλονίκη: Επαφές Αντ. Σαμαρά με φορείς

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011 21:22
A- A A+

Συνάντηση με επιστημονικούς φορείς της πόλης είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια συνάντησε μικρομεσαίους επαγγελματίες της ΝΔ (ΔΑΜΚ).

Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη συμμετείχαν οι πρόεδροι των επιστημονικών συλλόγων της Θεσσαλονίκης (ιατρικός, δικηγορικός, φαρμακευτικός, οδοντιατρικός) και οι εκπρόσωποι του ΤΕΕ/ΤΚΜ, του ΓΕΩΤΕΕ/ΤΚΜ και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας/ΤΚΜ.

Νωρίτερα, μιλώντας διαδικτυακά με νέους, σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, σε άλλη αίθουσα στον ίδιο χώρο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε μεταξύ άλλων ότι η χώρα είναι σε μια φάση παραλυσίας, αφού, όπως εξήγησε, «δεν υπάρχουν επενδύσεις δεν υπάρχει αισιοδοξία».

«Δεν πρόκειται να σας πω ,ψέματα δε θα αποδώσουν πατώντας κάποιο κουμπί, έχουμε κατεβεί πολλά σκαλιά, αλλά εξακολουθώ και πιστεύω ότι υπάρχει δυνατότητα το κράτος και να βάλει το πανεπιστήμιο δίπλα στο φοιτητή», ανέφερε.

«Εχουμε την πίκρα της δικαίωσης για αυτά που δυστυχώς γίνανε σε σχέση με την ανάπτυξη» πρόσθεσε, αλλά εξέφρασε ωστόσο την πεποίθηση ότι «υπάρχουν λύσεις που μπορεί να αποδώσουν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή